1zu33

Showroom Shanghai, Gaggenau

Showroom Shanghai, Gaggenau

Shanghai villa becomes melting pot of brand and culture

An urban villa in the Jing’an neighbourhood offers a spacious flagship, with four floors united by Gaggenau’s brand element. Kitchen scenarios on the first floor are tailored to local lifestyles while formal design elements—like screens around the cooking school—blur the boundary between domestic and commercial to bridge brand identity and local culture.

The Difference is a brand installation specifically developed for Gaggenau. Through multi-sensory, multi-media scenography, it visualizes the brand’s core. Always executed in a darkened Douglas fir, its appearance recalls Gaggenau’s Black Forest origins.

The Difference is a brand installation specifically developed for Gaggenau. Through multi-sensory, multi-media scenography, it visualizes the brand’s core. Always executed in a darkened Douglas fir, its appearance recalls Gaggenau’s Black Forest origins.

Credits

Finished for Gaggenau in 2022
Role: Concept, Design, Art Direction 
Photos and Video: Gaggenau

Gaggenau Showroom Shanghai

Gaggenau Showroom Shanghai

Gaggenau Fuorisalone 2022 Milan

Gaggenau Fuorisalone 2022 Milan

Gaggenau Fuorisalone 2022 Milan

See Project

Aesop Counter Jelmoli

Aesop Counter Jelmoli

Aesop Counter Jelmoli

See Project