1zu33

Showroom Chengdu, Gaggenau

Chinese principles prompt showroom with a courtyard

Inspired by the building typology found in ancient Chinese homes, Gaggenau's Chengdu flagship showroom includes a contemporary take on the Siheyuan courtyard, known to provide space, comfort and privacy. The 530 sqm space with partly bamboo ceiling also houses a fine dining restaurant, seating up to 36 guests, as well as a special a wine room. 

Credits

Finished for Gaggenau in 2018
Role: Concept, Design, Art Direction    
Photos: Bodo Mertoglu

Context

Context

Showroom Chicago

Showroom Chicago

Showroom Chicago

See Project

Showroom London

Showroom London

Showroom London

See Project

Gaggenau Partnership

Gaggenau Partnership

Gaggenau Partnership

See Project

Booth at Eurocucina 2018

Booth at Eurocucina 2018

Booth at Eurocucina 2018

See Project

Booth at Eurocucina 2016

Booth at Eurocucina 2016

Booth at Eurocucina 2016

See Project

Winery

Winery